Orhantepe Mahallesi Kamil Sokak'ta saat 03.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebeple otopark ve halı yıkama olarak kullanılan 4 katlı binada yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine İtfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otopark ve Elif halı yıkama alev alev yanarken zaman zaman patlama sesleri duyuldu. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale ettiği esnada polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekipleri yangını 30 dakikalık çalışmanın ardından kontrol altına aldı. Otoparkın yandığını duyan işyeri sahibi Selim Aydoğan, olay yerine gelerek çalışmaları izledi. İlk belirlemelere göre, Yangında otoparkta bulunan 3 araçla yaklaşık 100 halının yandığı öğrenildi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla çalışma başlattı.

Can kaybı olmayan işletmede büyük hasar ve mal kaybı mevcut.

Selim Aydoğandan aldığımız son bilgilere göre, İşyerinde değişik ebat ve ölçülerde yaklaşık 200-250 adet halının tamamen yandığını, 2 si ağır, 4 ü hafif olmak üzere toplam 6 aracın zarar gördüğünü, zarar görenler ile ilgili görüşmelere başlandığını belirtti. Aydoğan sektörden yüzlerce geçmiş olsun telefonu aldım. her kese teşekkür ederim dedi.


Tesiyad Başkanı Hasan Şişli ve İshayder Başkanı Hüseyin Avcı ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarda, Aydoğan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek yardıma hazır olduklarını belirttiler.


Elif Halı Yıkama'nın sahibi olan Selim Aydoğan ve ortağına Halı Yıkama Haber ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. 


Başkan Orpak: “Programda Değişiklik Yok!” Başkan Orpak: “Programda Değişiklik Yok!”

Destek olmak isteyen kurum, kuruluş ve şahıslar Selim Aydoğan'a aşağıdaki numaralardan ulaşabilirler:

0 537 717 43 85

0 553 664 47 70

Editör: TE Bilişim