Halı yıkama sektöründeki tüm çalışanlar;

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Soğuk kış günlerinde halı yıkama sektörünün zorlukları daha çok anlaşılmaktadır.

Öncelikle şu sıralar ekonomik çalkantıların yaşandığı, her günümüze ne yazık ki yeni yeni zamların gelmesiyle uyandığımız sabahlar artık rutin olarak hayatımızda yer almaya başladı.

Tüm bu sıkıntılar ve zamların yanında halı yıkama sektöründe çok dikkat ettiğim ve çok da önem verdiğim gelişmeler de yaşanmaktadır.

Bu gelişmeler Türkiye'nin her bölgesinde halı yıkama firmalarının derneklerin önayak olması ile bir araya gelmeleri ve toplanıp ortak kararlar almasıdır.

Sosyal medya platformlarında da çeşitli grupların olması ve buralarda dile getirilen sıkıntıların dilek, tavsiye ve temennilerle çözüme kavuşturulması ayrıca olumlu etki yaratmaktadır.

Bazı illerimizde yapılan ve yapılacak olan toplantıların sayesinde tedarikçi firmaların da gelmesi ve yer alması ile firmaların daha çok seçeneklerin değerlendirmesi açısından çok çok önemlidir.

Buradan da çok net anlaşılıyor ki dernek çatısı altında toplanmak hem firmaların hem sektör olarak gelişmeleri yakından takip açısından kaçınılmaz bir fırsattır.

Sektör olarak daha önce birbirlerine selam bile vermeyen esnaflar olarak artık bırakın aynı şehirdeki halı yıkamacı esnafını Türkiye’nin her yerindeki esnaflarla sosyal medya veya telefon aracılığı ile birebirlerimizi tanıyor ve takip ediyoruz.

Sektörün önümüzdeki yıllarda bu tür olumlu etkilerin ivmesi ile gelişecektir. Halı yıkama esnafı olarak bu tür gelişmelerin daha çok artması dileğiyle; Sosyal medyada yapılan ve klişeleşmiş bir söz ile yazıma son verirken sizlere sağlık sıhhat ve mutlu günler diliyorum.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN “

Ferdi Dilek

Vanhayder Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi