Yeni yasakların yürürlüğe girdiği,

Mutasyonun Ülke geneline yayıldığı,

Pandemi’nin zirve yaptığı,

Tam kapanmanın gündemde olduğu, 

Zorunlu olmadıkça seyahat etmemenin konuşulduğu böylesine hassas bir süreçte;

PHTYD'nin bu yıl 2-4 Nisan tarihleri arasında Antalya Lara Limak otelde düzenlemiş olduğu, Geleneksel 17.inci İstişare Toplantısı'nda, otele girişte PHTYD bankosundaki görevliler ve yöneticiler tarafından güler yüzlü hoş bir karşılamayla, birkaç dakikalık işlemin ardından odalara yerleşmek güzeldi.

Odasından, manzarasına; restaurantından, toplantıların yapıldığı salonuna hatta tedarikçilerin yerleştirilmesine kadar kusursuza yakındı her şey. 

Gün boyu süren ikramlar eşliğinde, gruplar halinde kadın ve erkek yapılan hoş sohbetlere bazen katılıp feyiz aldık.

Hasret giderdik, bazen de biraz ötede oturanlar ile uzaktan merhabalaştık.

Dernek Başkanı’nın sağlık problemi nedeni ile katılamadığı toplantıda, Başkan Abdullah Baykal’ı aratmayan, yokluğunu hissettirmeyen, Dernek Başkan vekili Güven Köseoğlu’na;

Katılımın yüksek olması için her üyeyi ayrı, ayrı en az birkaç kez arayan, katılımı için azami çabayı sarf eden Dernek saymanı İrfan Tavukçuoğulları başta olmak üzere; her yerde olmak için çaba sarf eden, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Akif Arzuti, Ali İhsan Kalaycı, Hilmi Kalyoncu ve Bahtiyar Kaderoğlu’na kusursuz bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için teşekkür ederim.

Bu genç yönetime güvenen, uyum içerisinde çalışma fırsatı veren Kurucular Kuruluna,

Kendilerine güvenenleri mahcup etmeyen, PHTYD’nin ağırlığını taşıyabilen bu genç ve dinamik yönetimi başarısından dolayı tebrik ederek, ayakta alkışlıyorum.

İyi bir otel seçimi...

Yemeklerden pek şikâyetin olmaması!

Restaurant, toplantı salonları ve otelin her bir köşesinde sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun hizmet verilmesi...

Böylesine büyük organizasyonlarda ufak tefek minik aksaklıkların olması da dikkate alınarak her yönü ile değerlendirildiğinde, tek kelime ile "mükemmel" diyebiliriz.

Puanlamaya gelirsek 10 üzerinden 9 olsa da, kalıplaşmış bir cümle ile toparlayalım: "10 numara, 5 Yıldız"

Unutmayalım;

Her başarı, başarı derecesine eş değer, vakit ve emek gerektirir.