Yazıma başlamadan önce;

Öncelikle hayırlı işleriniz, bol bereketli kazançlarınız olsun.

.

Dostlarım,

Belki de “Bir musibet, bin nasihatten evladır” atasözünden hareketle;

.

Sektörümüzde son günlerde gelişen durumları sizlerde, benim gibi yakından takip ediyorsunuzdur.

.

Hafızalarınızı tazelemek adına, bundan yaklaşık 4 ay öncesini gidelim.

.

Zatı şovmen Angaralı ağabeylerimizi, dostlarımızı aracı yapıp; Başkanlarımızı ve üyelerimizi ikna ederek, şovuna icabet etmesini sağlamıştır.

.

O dönemde, bu toplantıya karşı çıkmış ancak katılıma engel olamamıştık.

.

Maalesef; “iyi niyet, sektöre katkı ve bilgilendirme” şemsiyesi altında dev buluşmaya iştirak edilmiş, toplantılarına katkı sunulmuştu.

.

“Kon” Federasyon Başkanı olarak toplantıya ev sahipliği yapan şovmen konuşmasında: “Birlik ve beraberlik adına atılan bu ilk adımı önemsiyorum. Sektörün gelişmesi için çalışacağıma söz veriyorum” nutukları atmış, son şovuna da başarır markasıyla imzasını atmıştı.

.

Oysaki iyi niyetle sektöre katkı ve bilgilendirme olsun diye katılım sağlanmıştı.

.

Gelelim, Tv82 programına!

.

Moderatörün PHTYD ve Başkanlarına daha önce nasıl ithamlarda bulunduğunu hepimiz biliyor ve hatırlıyoruz.

.

Buna rağmen bu programa katılmanın bir çelişki ve talihsizlik olduğunu düşünüyorum. Her şeyin ilacı zaman bu konuda da haklılığımı gösterecektir.

.

Moderatörün HAYKON ve PHTYD Başkanlarına sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın çağrısına, Özkarakaşoğlu istişare ve değerlendirme yapmadan anında cevap verirken; edepten, hayadan yoksun gösteri adamı, moderatöre olumlu ya da olumsuz cevap vermesi gerekirken, PHTYD başkanını muhatap kabul etmeyerek, Eski Başkanların tümünü de işin içine katıp: “Ben tek, siz hepiniz” manasına gelen talihsiz, yakışıksız ve seviyesiz davetiyle gerçek karakterini bir kez daha göstermiştir.

.

Boğulmakta olan akrep misali.

.

Hani Derviş’in akrebi sudan çıkarmak için çabaladığı, akrebin Derviş’in parmağını ısırarak zehirlediği kıssadan bahsediyorum.

.

Derviş suya düşen akrebi kurtarmak ister. Elini uzatınca akrep sokar; Derviş tekrar dener, akrep yine sokar.

...

Dervişin cevabı manidardır: "Akrebin fıtratında sokmak var, benim fıtratımda ise yaratılanı sevmek, merhamet etmek; o fıtratının gereğini yapıyor” diye.

.

Görüyoruz ki yaşananlardan zerre ders çıkarılmamış, farklı denizlere yelken açılmıştır.

.

Saygılarımla.